ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ … ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

331

Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαίδας, στο ύψος της Ποντοκώμης, με εμπλοκή 3 οχημάτων (Φωτογραφίες)

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 06:30 το πρωί, στο δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαίδας, στο ύψος της Ποντοκώμης, με εμπλοκή τριών (3) οχημάτων. Συγκεκριμένα Ι.Χ. διερχόμενο από το σημείο, κατευθυνόμενο προς Πτολεμαίδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω σε επικαθήμενο φορτηγό, που ήταν σταθμευμένο λόγω βλάβης στην άκρη του δρόμου, ενώ αμέσως μετά δεύτερο Ι.Χ., διερχόμενο από το σημείο, έπεσε πάνω στο πρώτο (Ι.Χ.). Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας μεταφέρθηκαν, για προληπτικούς λόγους, οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, 18 και 55 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας.

kozan.gr

Άλλος ένας Πανελλήνιος πρωταθλητής στον σύλλογο μας. Μετά από 5 αγώνες και σε μια κατηγορία πολύ δύσκολη και απαιτητική ο Ντιός Νικόλαος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων του 2024. Με την διάκριση του αυτή ο Νίκος εξασφάλισε και την μοριοδότηση για τις ανώτατες σχολές.
Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή μας
που απέδειξε ότι με πίστη και σκληρή δουλειά τα αποτελέσματα έρχονται.

SpartakosTeam

workhardandbeproud

“Πέρασε” κι από Περιφερειακό Συμβούλιο η συμφωνία “πακέτο” για τις Τηλεθερμάνσεις

“Πέρασε” κι από Περιφερειακό Συμβούλιο η συμφωνία “πακέτο” για τις Τηλεθερμάνσεις. Ποιοι ψήφισαν υπέρ, ποιοι κατά και ποιοι απουσίαζαν. Η ονομαστική ψηφοφορία.

δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας …

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, όπου  χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης.

https://youtube.com/watch?v=5pTngQmrCWo%3Ffeature%3Doembed

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου στο δρόμο Λευκοπηγής – Πρωτοχωρίου …

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου στο δρόμο Λευκοπηγής – Πρωτοχωρίου (λίγο πιο έξω από την είσοδο Πρωτοχωρίου) σημειώθηκε στη 1:15 το μεσημέρι της Κυριακής 20/10, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του να χτυπήσει στο κράσπεδο και στη συνέχεια να “εκσφενδονιστεί” και να  “προσγειωθεί” εκτός δρόμου, χτυπώντας σε σταθμευμένο όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου (ηλικίας μεταξύ 55- 60 ετών) χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

kozan.gr

#####################################

Το ταξιδιωτικό γραφείο HERMES TOURS, σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, διοργανώνει στις 27 Οκτωβρίου 2024, εκδρομή στη Δαμασκηνιά Βοίου, που πραγματοποιείται η Γιορτή του Κάστανου.

Συγκεντρώστε την παρέα σας και ελάτε μαζί μας σε μια αξέχαστη ημερήσια εκδρομή στη γιορτή του κάστανου!

Περάστε μια υπέροχη μέρα με φίλους και οικογένεια, γεμάτη γέλιο, καλή παρέα και παραδοσιακές γεύσεις.

Μην το χάσεις! ️ 27 Οκτωβρίου 2024

Για διακοπές και εκδρομές με ασφάλεια, άνεση και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες επιλέξτε HERMES TOURS!

Κλείστε έγκαιρα θέση!

Δείτε περισσότερα εδώ

Hermes Tours, Ειρήνης 4 Κοζάνης &

25ης Μαρτίου & Πόντου Πτολεμαΐδα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Κοζάνης: 2461 031613 & 24610 36613

Τηλέφωνο Επικοινωνίας Πτολεμαΐδας: 24630 20280 &24630 21228

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ στο σαξόφωνο, στο κλαρίνο και στο μπουζούκι, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση! Σαξόφωνο & κλαρίνο διδάσκει ο κύριος Κώστας Ζουζός Κωνσταντίνος Ζουζός, μπουζούκι διδάσκει ο κύριος Παντελής Μόσχογλου Παντελής Μόσχογλου. Μην χάσεις την ευκαιρία! Σε περιμένουμε! Διάλεξε απλώς το όργανο που θέλεις να μάθεις και δήλωσε τη συμμετοχή σου στη γραμματεία του ωδείου! (τηλ. 24650-22208, 3-8 μ.μ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Σιάτιστα: Ίδρυμα Δημητρίου και Θεολογίας Τσιστοπούλου – Χρηματική ενίσχυση σε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων

Σιάτιστα: Ίδρυμα Δημητρίου  και Θεολογίας Τσιστοπούλου – Χρηματική ενίσχυση σε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων

Ο Πρόεδρος   του   Ιδρύματος   Δημητρίου   και Θεολογίας   Τσιστοπούλου, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του ισχύοντος οργανισμού διοίκησης   του Ιδρύματος

Προσκαλεί

τους απόφοιτους μαθητές και μαθήτριες  Γ΄ τάξης των  Λυκείων της Σιάτιστας  οι οποίοι έχουν αριστεύσει το σχολικό έτος 2023-2024  και επιθυμούν να τύχουν της οικονομικής ενίσχυσης από τους πόρους του Ιδρύματος, να υποβάλουν στο γραφείο του Ιδρύματος ( ισόγειο Τσιστοπουλείου Διοικητηρίου) τα παρακάτω δικαιολογητικά, σε προθεσμία ενός (1) μηνός από την ανάρτησή της πρόσκλησης  στα Λύκεια της Σιάτιστας και τη δημοσίευση της στην εφημερίδα  « ΧΡΟΝΟΣ» Κοζάνης:

  1. Αίτηση
  2. Υπεύθυνη δήλωση, ότι δεν έχουν λάβει, ούτε δικαιούνται να λάβουν οικονομική ενίσχυση από άλλη πηγή, για τις ίδιες σπουδές.
  3. Απολυτήριο του Λυκείου που φοιτούν, από το οποίο να φαίνεται ότι αποφοίτησαν με «ΑΡΙΣΤΑ» δηλαδή να έχουν βαθμό 18,1 και άνω σύμφωνα με το (άρ. 5 του Π.Δ. 60/2006 ΦΕΚ 65 τ. Α΄).

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων πενήντα ευρώ (450,00€) για κάθε αριστούχο.

Η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση χορηγούνται από το Ίδρυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του Ιδρύματος ή στο τηλέφωνο 24650 23302. ( αρμόδιος κ. Γιάννης  Στάθης.)