Γεωργιάδης Ιωάννης ΙΚΕ – Πετυχημένη η Διεξαγωγή της Εορταστικής Εκδήλωσης για τα 40 χρόνια Λειτουργίας της που Πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως 22 Σεπτ 2024 . Το Τριήμερο Open Day Προσέλκυσε Πλήθος Φίλων, Συνεργατών και Πελατών !!!

67

Η εταιρεία Γεωργιάδης Ιωάννης ΙΚΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχημένη διεξαγωγή της εορταστικής εκδήλωσης για τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024. Το τριήμερο Open Day προσέλκυσε πλήθος φίλων, συνεργατών και πελατών οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της γεωργίας και των επαγγελματικών οχημάτων, με τα γεωργικά μηχανήματα της NEW HOLLAND, τα επαγγελματικά οχήματα της IVECO, τα παρελκόμενα κατεργασίας εδάφους της EVAK και τα χωματουργικά μηχανήματα της CASE να κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα μας και συζήτησαν με τους ειδικούς μας για τις μελλοντικές τάσεις στον αγροτικό τομέα και τις επαγγελματικές λύσεις.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή και η εκδήλωση αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της σημαντικής επετείου.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις για τον αγροτικό και επαγγελματικό τομέα με βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες του μέλλοντος. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και γιορτάσατε μαζί μας τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας !