Ιδέες για πρωτότυπα φθινοπωρινά δωράκια!

178

Ιδέες για πρωτότυπα φθινοπωρινά δωράκια!

Back to school και αυτό είναι το σύνθημα για την επιστροφή στην καθημερινότητα, στη δουλειά και στα σχολεία. Οι ηλιόλουστες ημέρες καλά κρατούν ωστόσο σιγά σιγά ξεκινάμε να κάνουμε τις αγορές μας για τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα συμπληρώσουν μοναδικά τα φθινοπωρινά μας looks. Και επειδή οι προσκλήσεις για γενέθλια και party θα ξεκινήσουν να καταφθάνουν, σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για πρωτότυπα δωράκια που μπορείς να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οπότε συνέχισε να διαβάζεις το παρακάτω άρθρο και ετοιμάσου να χαρίσεις χαμόγελα!

  • Ημερολόγιο

Ένα ημερολόγιο είναι πάντα μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη πρόταση ενώ αποτελεί ένα χρήσιμο δώρο. Στα βιβλιοπωλεία αλλά και online θα βρεις πολλά σχέδια για να επιλέξεις ένα ημερολόγιο. Και μην ξεχνάς πως ένα ημερολόγιο που περιέχει το σχολικό έτος, δηλαδή Σεπτέμβριος – Αύγουστος είναι το κατάλληλο για τον προγραμματισμό των εργασιών, των δραστηριοτήτων, των προσωπικών σημειώσεων και των γενεθλίων.

  • Συνδρομή Γυμναστικής

Η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσει κάποιος την γυμναστική είναι το φθινόπωρο και αυτό γιατί είναι η αρχή της σχολικής χρονιάς όπου όλοι μας θέλουμε να προγραμματίσουμε τις δραστηριότητες. Και σίγουρα μια 3μηνη συνδρομή σε ένα γυμναστήριο ή σε ένα στούντιο γυμναστικής είναι το κατάλληλο δώρο που θα ενθουσιάσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

  • Αεροπορικά εισιτήρια

Σε όλους μας συμβαίνει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την επιστροφή στην καθημερινότητα να αναπολούμε τις ξέγνοιαστες στιγμές και να αναζητάμε τρόπους που θα μας χαλαρώσουν. Και φυσικά, ένα ταξίδι είναι πάντα μια πολύ καλή αφορμή να μας χαλαρώσει από την καθημερινότητα και να μας ανανεώσει. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις μια αεροπορική εταιρεία και να αγοράσεις ένα voucher για να το εξαργυρώσει ο παραλήπτης σε ημερομηνίες και προορισμό που επιθυμεί.

  • Δημιουργικό σεμινάριο

Αν οι φίλοι σου κρύβουν μέσα τους μια καλλιτεχνική φύση και αναζητούν τρόπο για να τη ξεδιπλώσουν, ένα σεμινάριο ζωγραφικής ή γλυπτικής είναι το ιδανικό δώρο. Κάνε μια online αναζήτηση για να βρεις τα σεμινάρια που διοργανώνουν όλα τα εργαστήρια στην πόλη σου για να επιλέξεις το σεμινάριο που μπορείς να συμμετάσχεις με τους φίλους σου.

  • Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι πάντα μια υπέροχη πρόταση δώρου για τους αγαπημένους σου. Τα must have αξεσουάρ για το φθινόπωρο είναι το κασκόλ, τα γάντια, μια εσάρπα, τσάντες, αξεσουάρ για τα μαλλιά αλλά και τα κοσμήματα. Μπορείς να κάνεις μια online έρευνα αγοράς για να βρεις τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν φέτος το φθινόπωρο και να επιλέξεις αυτό που θα ολοκληρώνει το style τους. Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στις Kurt Geiger τσάντες και τα Frnc backpack αυτής της σεζόν για ένα ακαταμάχητο look.