Τα must have ρούχα για το φθινόπωρο που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου!

355

Τα must have ρούχα για το φθινόπωρο που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου!

Αν και απέχουμε λίγες ημέρες μακριά από το καλοκαίρι και τις διακοπές μας, ο Σεπτέμβριος μόλις ξεκίνησε μαζί με την επιστροφή στην καθημερινότητα, στη δουλειά και στα ‘’θρανία’’. Και αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά θα πρέπει να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για τις νέες δραστηριότητες, τα hobby αλλά και φυσικά να οργανώσουμε την ντουλάπα μας και τα ρούχα μας. Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου γι’ αυτή τη σεζόν, σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όλα τα must have ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Οπότε συνέχισε να διαβάζεις!

  • Πουλόβερ

Όσα πουλόβερ και να έχεις στη συλλογή σου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για τις πιο cozy εμφανίσεις σου και αυτό το φθινόπωρο. Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στα fashion trends της σεζόν είναι το πορτοκαλί, οι αποχρώσεις του κίτρινου, το καφέ και τα παστέλ χρώματα. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με μια τζιν παντελόνα ή ένα υφασμάτινο παντελόνι και να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά looks.

  • Κοτλέ παντελόνια

Τα κοτλέ παντελόνια έχουν ταυτιστεί με το φθινόπωρο και όχι άδικα γιατί είναι πάντα in fashion, διαχρονικά και απογειώνουν το style μας. Χρώματα όπως το καφέ, το ροζ, το μπεζ και το μαύρο μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά με τις μακρυμάνικες μπλούζες σου και τα αγαπημένα σου αρβυλάκια γυναικεία χαρίζοντάς σου μοναδικό look.

  • Τζιν παντελόνια καμπάνα

Ένα ρούχο που θα σου χαρίσει μοναδικό look είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual look για τη δουλειά και τη σχολή, είτε για ένα βραδινό ποτό είναι τα τζιν παντελόνια καμπάνα. Και αυτή τη σεζόν θα βρεις σε όλα τα καταστήματα μοναδικά pieces για να επιλέξεις τις τζιν παντελόνες και τα τζιν παντελόνια που θα πρωταγωνιστούν σε όλα σου τα looks. Μπορείς να τα φορέσεις με τις ψηλοτάκουνες μπότες σου ή τα flat μποτάκια σου και να προσθέσεις τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ σου.

  • Flannel jacket

Και σίγουρα θα έχεις δει να πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στη μόδα τα flannel jackets. Τα πιο όμορφα καρό με πολύχρωμες λεπτομέρειες jackets τα οποία θα σε κρατήσουν ζεστή τις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα αλλά και θα σου χαρίσουν μια μοναδική πινελιά. Μπορείς να τα συνδυάζεις με τα μονόχρωμα looks σου και τις μπότες ή τα sneakers σου και να δημιουργείς το πιο cozy σύνολο του φθινοπώρου.

Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ όπως τα κασκόλ και τις εσάρπες που θα απογειώσουν το style σου!