Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο;

447

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο;

Το φθινόπωρο μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μόδας, με εντυπωσιακά κομμάτια να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στα μαγαζιά και να έχουν γίνει trend πριν ακόμη κυκλοφορήσουν. Είναι μια ευκαιρία να ανανεώσετε το στιλ σας και να κάνετε τις αγορές σας για το φθινόπωρο αλλά και για τον χειμώνα. Όταν θα έρθει η στιγμή να ψωνίσετε, ιδανικά θα πρέπει να έχετε μαζέψει τα καλοκαιρινά ρούχα ώστε να έχετε διαθέσιμο χώρο στις ντουλάπες. Διαλέξτε και κρατήστε μόνο τα καλοκαιρινά ρούχα που φορέσατε αυτούς τους μήνες και δώστε ή ανακυκλώστε αυτά που δεν χρειάζεστε. Για να συντηρηθούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, τοποθετήστε τα σε ειδικά κουτιά για ρούχα και αποθηκεύστε τα με κάποιο εντομοκτόνο για να είστε προστατευμένοι από σκόρους.

Πριν κάνετε τις αγορές σας, διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις της μόδας για το φετινό φθινόπωρο.

  • Πλεκτά ρούχα

Τα πλεκτά ρούχα συνδυάζουν την άνεση και την ζεστασιά με αποτέλεσμα να είναι μια ιδανική επιλογή για την καθημερινότητα τις πιο κρύες μέρες. Η άνεση είναι σημαντική για όλους τους ανθρώπους και την αναζητούν ώστε να νιώθουν καλά στην εργασία τους. Θα βρείτε ζακέτες γυναικείες πλεκτές σε πολλά χρώματα και σχέδια αλλά και γυναικεία πουλόβερ που θα σας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Ζεστά και ιδιαίτερα χρώματα

Το φθινόπωρο, η ζεστασιά είναι το κύριο στοιχείο που τονίζεται οπότε δεν γίνεται να λείπουν τα ζεστά χρώματα από τα ρούχα. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπορντό, το καφέ και το λαδί. Είναι πολύ εύκολο να συνδυαστούν μεταξύ τους αλλά και με άλλα ουδέτερα χρώματα. Επιλέγοντας αυτά τα χρώματα, θα προσθέσετε μια έξτρα πινελιά στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις.

  • Σαλοπέτες

Οι σαλοπέτες και ειδικότερα οι μεγάλες σαλοπάτες είναι ξανά στη μόδα και την προτιμούν πολλοί καταναλωτές. Θα τις βρείτε σε διάφορα υλικά όπως τζιν, βελούδο ή μάλλινες. Οι πιο πολυφορεμένες είναι οι τζιν σαλοπέτες διότι συνδυάζονται εύκολα με διάφορα υλικά αλλά και διάφορα χρώματα. Είναι μια εύκολη και στιλάτη επιλογή για να βγείτε μια βόλτα!

  • Λαμπερές λεπτομέρειες

Οι λαμπερές λεπτομέρειες έχουν γίνει αγαπημένες στον γυναικείο πληθυσμό, καθώς προσφέρουν μια λάμψη στο συνολικό outfit. Από τα σατέν υφάσματα μέχρι τα λαμπερά κοσμήματα, υπάρχουν χιλιάδες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε. Τα σατέν αμάνικα μπλουζάκια είναι μια ιδανική επιλογή για μια βραδινή έξοδο σε συνδυασμό με ένα ζεστό πανωφόρι. Επίσης, τα λαμπερά κοσμήματα, όπως είναι για παράδειγμα ένα κολιέ με στρας, είναι μια προσθήκη που θα εντυπωσιάσει και θα κάνει αντίθεση με τα ζεστά χρώματα των ρούχων.