Μεγάλη απάτη με την πυραμίδα της Metamax -Eξαπάτησαν πολλά άτομα από Κοζάνη και Σιάτιστα

2005

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που επένδυσαν στη γνωστή ανά το παγκόσμια εταιρεία «πυραμίδα» MetaMax.

Η MetaMax ξαφνικά «έσβησε από το χάρτη» με πολλούς χρήστες του διαδικτύου ανά το παγκόσμιο να διερωτώνται τι απέγινε και κυρίως τι απέγιναν τα λεφτά που επένδυσαν.

Μεγάλος αριθμός ατόμων είχε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα και επένδυσε χιλιάδες ευρώ από την Κοζάνη , τη Σιάτιστα και τη γύρω περιοχή, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια κι άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εταιρεία προχώρησε σε ειδικές επενδυτικές προσφορές στις 25 του μήνα επικαλούμενη τον εορτασμό των εγκαινίων των γραφείων της στην Ασία , γεγονός που αποδείχθηκε ψευδές, παροτρύνοντας τα μέλη τους να αγοράσουν νέα πακέτα και να προσκαλέσουν νέα μέλη για να πάρουν υψηλά μπόνους.

Φυσικά, όλο αυτό ήταν μία καλοστημένη παγίδα προσέλκυσης θυμάτων , με την εταιρεία να έχει κλείσει ήδη πριν προχωρήσει στις προσφορές.

Μέσα από τις ομάδες που διατηρούσε η εταιρεία στην εφαρμογή telegram το Official Metamax Group και τους Dreamers ξεγελούσαν τον κόσμο και υπόσχονταν υψηλά κέρδη. Οι ομάδες έκλεισαν την Παρασκευή κι από τότε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση , με τον κόσμο να έχει χάσει τα χρήματά του.

Πολλοί έχασαν εκατοντάδες ευρώ, δεν είναι λίγοι όμως και αυτοί που έχασαν χιλιάδες.

Το παρακάτω είναι από τη σελίδα omegalive.com.c

Δείτε σχετικά:

@gravadika

@gravadika