Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου: Eκφράζουμε την οδύνη και την θλίψη μας καθώς και τα θερμά μας συλλυπητήρια

466

Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου: Eκφράζουμε την οδύνη και την θλίψη μας καθώς και τα θερμά μας συλλυπητήρια

ΣΙΑΤΙΣΤΑ 8/10/2024

Συγκλονισμένοι με την είδηση της απώλειας της Ελένης Ζήκου, κόρης του συναδέλφου, Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βοιου, εκφράσουμε την οδύνη και την θλίψη μας καθώς και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.

Κώστα, Ευαγγελία, Θανάση κουράγιο και δύναμη για την μεγάλη απώλεια.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής και το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη βαθιά τους θλίψη, για την αδόκητη απώλεια της Ελένης Ζήκου, κόρη του Δημοτικού Συμβούλου Κων/νου Ζήκου.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βοΐου.

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο

Όλες οι αντιδράσεις:

Βαρύ πένθος στο Τσοτύλι για την 31χρονη Ελένη, που “έφυγε” από τη ζωή

Γέμισε με συγκινητικά μηνύματα το facebook για την απώλεια της 31χρονης Ελένης Ζήκου από το Τσοτύλι, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ήταν κόρη του Δημοτικού Συμβούλου Βοΐου (της παράταξης του Μ. Καραμπατζιά) και Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, Κώστα Ζήκου. Η Ελένη εργαζόταν σαν Αναπληρώτρια Δασκάλα στα Χανιά.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο Δήμος Βοΐου ενημερώνει ότι η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Σιάτιστας (Χώρας) θα μετατοπιστεί προσωρινά στον χώρο της πλατείας Νίκης και πέριξ των οδών αυτής (περιοχή καταστήματος Σαριγιάννη), την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου όπως και τις δύο επόμενες εβδομάδες (Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και Πέμπτη 24 Οκτωβρίου).

Παρακαλούνται οι Δημότες να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στον χώρο διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς, τις ώρες λειτουργίας της (07:00 έως 14:30).

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα